Από τον ιστότοπο του ΠΑΔΙΣΥ έχετε την δυνατότητα να συμμετάσχετε ζωντανά και από απόσταση στις εκδηλώσεις του Οραματισμού για την Ελλάδα. Μετά το τέλος κάθε ζωντανής μετάδοσης, η ομιλία που προηγείται του οραματισμού μαγνητοσκοπείται και γίνεται διαθέσιμη στο «Αρχείο ομιλιών που προηγούνται του οραματισμού» σε μορφή κειμένου και σε μορφή βίντεο.

Για να συμμετάσχετε online στον Οραματισμό πρέπει πρώτα να ζητήσετε και να λάβετε τον προσωπικό σας κωδικό μέσω του e-mail: info@padisy.gr

Πριν την έναρξη του οραματισμού εισάγετε τον προσωπικό σας κωδικό στο πεδίο «εισαγωγη κωδικου» και στη συνέχεια πατήστε «υποβολή».

Σημείωση: Η σελίδα αυτή ενεργοποιείται λίγες μέρες πριν την προγραμματισμένη ημέρα της εκδήλωσης.

Η μετάδοση είναι ενσωματωμένη (embedded) στην σελίδα του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ. και το μόνο που απαιτείται για την παρακολούθηση είναι να είναι εγκατεστημένο στον browser (Internet Explorer, Firefox, κλπ) το πρόσθετο Adobe Flash player. Αν το πρόσθετο δεν είναι εγκατεστημένο, θα σας ζητηθεί η εγκατάστασή του από τον browser. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε και από εδώ: http://get.adobe.com/flashplayer/ Η χρήση των ρυθμίσεων του flash player (play, stop, volume, κλπ) είναι η τυπική που συναντάμε και σε άλλες μεταδόσεις video όπως π.χ. στο www.youtube.com.